torsdag 30 augusti 2012

Lycklig mamma

 Det är inte alltid lätt att vara stor! Anton är jättesnäll mot sin bror, pussar och kramar honom så mycket att jag ibland säger ifrån att lillebror måste få andas lite också. Svårast att vara storebror är när det kommer andra bebisar på besök. Då vill Anton vara i centrum och ligga på bebisfilten och vara närmast. Ja så det är inte så lätt alla gånger!


 Mellan 5-6 månader lärde sig Oliver att vända sig från både mage-rygg o tvärtom. Nu ligger han inte kvar många minutrar i samma ställning. Gräset var inte så "kittligt" som vi minns att Anton tyckte, detta gräs var mysigt och Oliver gillade att ligga på mage på det. Men han är alltid en go och glad kille, så jag är inte förvånad :)



 Här upptäckte vi att Oliver kunde sitta själv. Efterhand sitter han nu stadigt och parerar sina fall så han inte slår i huvudet (oftast). Nu försöker han även sätta sig själv när han flyttar sig från rygg till mage och spänner sig som en banan när han försöker få upp kroppen till sittande. Snart så :) 



 Så goa killar! Oliver tittar verkligen med kärlek i ansiktet på Anton. Han blir så glad när han ser sin storebror och vad han gör. Igår åt Anton äpple och Oliver satt och fäktade exalterat med armarna i luften. Så fick han smaka (slicka lite) på äpplet, Anton bjöd brorsan flera gånger och Oliver var så nöjd och glad. :)



Anton o jag var på lite mys ensamma också. Pappa orkar gå på lek och buslandet så det gör dom ibland. Men jag föredrog en lugnare aktivitet nämligen bio. Här var det 3D bio Madagaskar 3, det var både roligt och mysigt! 

Vi har även varit iväg på babysim hela familjen. Oliver tyckte det var jättekul och började sparka med benen så snart han var i vattnet. Storebror gillar inte stänk i ansiktet med det bryr sig inte Oliver om. Han "simmade" omkring med ett leende på läpparna. Anton tyckte också det var skoj, även om han helst ville vara med alla bebisar och inte på "syskonsidan" av bassängen. Men vi ska gå åtta gånger nu till att börja med! :) Blir ju paus med en veckas badning i pool dagligen utomlands.



Älskar min familj så mycket! 
Är så lyckligt lottad som har så fina killar!

4 kommentarer:

  1. Jag älskar också din familj<3<3<3<3/mormor Annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi älskar dig också älsklingsmormor <3<3

      Radera
  2. Massa kärlek från moster <3

    SvaraRadera