onsdag 1 februari 2012

Trött trött

För precis tre år sedan! Här bor vi i Västerås!

Mycket har förändrats på dessa tre år! På både ont och gott! Jag har hittat mitt drömjobb, Anton har blivit en stor kille, vi har flyttat från Västerås och hem till Örebro (saknar dock familjen Nygren MYCKET) och Quintus blev gammal och fick somna in och komma till hundhimlen. Nu väntar vi snart en ny familjemedlem, vår underbara bebis, som just nu bara ligger och sparkar och buffar i mammas mage.

I morgon som Anton med till barnmorskan och få höra hjärtljuden. Han ser jättemycket fram emot det! Han vet att jag ska få ett stick i fingret också, så då vill han hålla mig i handen. Ska bli spännande och se hur han reagerar på hjärtljuden. Är han tillräckligt stor för att förstå? Det var faktiskt barnmorskan som föreslog att han kunde följa med om jag/han ville!
Annars flyter det på på jobbet, jag har jobbat så mycket som möjligt hemifrån, märker att det gör stor skillnad på min ork. Dessutom protesterar bebis vilt i magen av att sitta framför en dator på jobbet. Hemma kan jag lägga mig i sängen eller soffan och behöver inte sitta lika ihoptryckt som man lätt blir på en kontorsstol framför en dator. Dessutom har mina chefer ordnat så jag har lugnare på jobbet, men jag har mycket att rätta.... dessutom inte så lätt att rätta alla gånger, det är inte så att det bara finns ett rätt svar, det beror på.... hihi....

1 kommentar:

  1. jaaa, oj vilken gammal bild, hihi!
    mysigt för anton imorgon :)

    saknar er <3

    SvaraRadera